2015-06-25 09:36:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nehezen kér bocsánatot

Napi horoszkóp június 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars már a IV. sorsterület kapujában áll: készüljön fel a családi konfliktusokra. Ma a munkatársaival sem tudja megtalálni az összhangot, minden erejével küzdenie kell azért, hogy elismerjék. Ma ne induljon hosszabb útra!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön nehezen kér bocsánatot, inkább úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna. A kedvesénél nem fog beválni ez a trükk, különösen akkor nem, ha mélyen megsértette. Próbálja kiengesztelni valahogy!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön eszén nagyon nehéz túljárni, mégis vigyáznia kell arra, hogy ne keltse az önelégültség látszatát, mert könnyen meglehet, hogy akkor mérik önre a mindent eldöntő csapást, amikor a győzelmet ünnepelné...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma találkozhat valakivel, akit ezer éve nem látott, és akire sokat gondolt mostanában. Örülni fognak a viszontlátásnak, és ez a találkozó mindkettőjüknek hasznára válik. A kedvese ma este meglepő gyengédséggel fogadhatja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Felbukkanhat egy régi ismerőse, aki felboríthatja a napját, de talán még a kellemesnek ígérkező hétvégét is. Minden türelmére szüksége lesz, ha ez a látogató a házastársa valamelyik szülője...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rossz előérzet kerítheti hatalmába... Egyik napról a másikra komoly változások történhetnek a munkahelyén, vagy a házasságában, esetleg elveszíthet egy jó barátot. Nem tud elbújni az események elől, de nem is lenne érdemes...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha a strandra igyekszik, biztosan beborul az ég. Lehetséges, hogy most magányosnak, végső esetben szerencsétlennek érezheti magát, s még az apró próbálkozások is kudarccal végződhetnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Néha nem árt megvizsgálni mi rejtőzködik a szép szavak mögött, és ha tud, igyekezzen mindenről megbízható információkat szerezni. A megbeszéléseken viselkedjen visszafogottan, s hallgassa meg a másik embert is. Minél többet tud meg róla, annál kedvezőbb helyzetbe kerülhet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Úgy érezheti, hogy a kapcsolata megüresedett, válságba jutott, és nincs ereje ahhoz, hogy helyrehozza. Gondolja végig, hogy a szakítással vagy a béküléssel nyer-e többet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A gyermekeinek fontos, hogy megtanulják a más élőlényekkel való törődést. Ha tudnak, menjenek el közösen egy természetvédelmi táborba, vagy egy vezetett kirándulásra valamelyik nemzeti parkba.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Cudar ez a nap: sehol egy barát, sehol egy ismerős, sehol egy említésre méltó esemény. Mintha valami járvány söpört volna végig a környéken. Egy jó könyv társaságában gyorsan elrepülnek a hiábavalónak tetsző órák...

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma minden testrészét sikerül megdolgoztatnia. A torna kiváló, ám ön is tudja: nem kampányszerűen kellene űznie, hiszen ilyenkor komoly fájdalmakkal kell küzdenie másnap. Határozza el, hogy ezentúl hetente háromszor sportolni fog, és cselekedjen is így!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: